Sole mineralne

Cynk (Zn)
Cytrynian cynku
Diglicynian cynku
Glukonian cynku
L-pidolan cynku
Mleczan cynku
Pikolinian cynku
Siarczan cynku
Tlenek cynku

Mangan (Mn)
Cytrynian manganu
Diglicynian manganu
Glukonian manganu
Siarczan manganu

Selen (Se)
Drożdże selenowe
Selenian sodu
Selenin sodu

Wapń (Ca)
Cytrynian wapnia
Diglicynian wapnia
Glukonian wapnia
Mleczan wapnia
Węglan wapnia

Magnez (Mg)
Cytrynian magnezu
Diglicynian magnezu
Glukonian magnezu
L-pidolan magnezu
Mleczan magnezu
Siarczan magnezu
Tlenek magnezu
Węglan magnezu

Miedź (Cu)
Cytrynian miedzi
Diglicynian miedzi
Glukonian miedzi
Siarczan miedzi

Żelazo (Fe)
Cytrynian żelaza
Diglicynian żelaza
Fumaran żelaza
Glukonian żelaza
Mleczan żelaza
Siarczan żelaza
Żelazo zredukowane

Witaminy

Kwas askorbinowy (Witamina C)
Biotyna (Witamina H)
Witamina D3
Witamina B12
Octan DL-alfa-tokoferolu (Witamina E)
Kwas foliowy (Witamina B9)
Niacyna (Witamina B3)
Pantotenian wapnia (Witamina B5)
Pirydoksyna (Witamina B6)
Retinol (Witamina A)
Ryboflawina (Witamina B2)
Tiaminy chlorowodorek (WitaminaB1)

Ekstrakty roślinne

Aloes
Bioflawonoidy cytrusowe
Echinacea
Imbir
Guarana
Kudzu
Kwercetyna
Lawenda
Luteina
Rutyna
Dzika róża
Zielona herbata

Konserwanty

Propionian wapnia
Sorbinian potasu

Aminokwasy

BCAA
Beta-alanina
DL- / L-Metionina
Glutation
Glicyna
L-Arginina
L-Asparaginian L-ornityny
L-Karnityna baza
L-Cytrulina
L-Cysteina
L-Glutamina
L-Izoleucyna
L-Leucyna
L-Lizyna
L-Ornityna
L-Prolina
L-Treonina
L-Tryptofan
L-Tyrozyna
L-Valina

Słodziki

Erytrytol
Ksylitol
Neotam
Liście Stewii
Stewia
Tagatoza
Taumatyna

Przeciwutleniacze

Askorbinian sodu
Witamina C
Izoaskorbinian sodu
Palmitynian askorbylu

Białka, izolaty i koncentraty białek

Białko grochu
Białko ryżowe
Izolat białka sojowego
Białko kolagenowe wieprzowe
Białko drożdżowe

Kwasy

Kwas winowy
Kwas jabłkowy

Regulatory kwasowości

Chlorek potasu
Cytrynian trójsodowy
Octan sodu
Octan potasu
Mleczan sodu proszek

Enzymy

Beta Glukanazy
Laktaza
Papaina
Transglutaminazy
Amylazy
Katalazy
Celulazy
Proteazy
Ksylanazy

Surowce pochodzenia drożdżowego

Betaglukan
Drożdże selenowe
Drożdże sproszkowane

Substancje zagęszczajaco-stabilizujące

Guma arabska
Guma guar
Guma konjak
Guma ksantanowa
Mączka chleba świętojańskiego
Guma tara
Guma Cassia

Ekstrakty drożdżowe

Pasta (różna zawartość s.m.)
Proszek (0-40%NaCl, 0-20%I+G)
Autolizaty drożdżowe

Wzmacniacze smaku

Glutaminian sodu
Rybonukleotydy sodu